No es pot dir que fos una pluja persistent, però sí molesta. Però la climatologia desfavorable no va fer desistir els nens i nenes de Sallent de celebrar amb plenitud el Carnaval fet a la seva mida. Centenars d'infants es van congregar ahir al migdia a la plaça dels Arbres per donar la benvinguda al seu personatge singular: el Pollanstrunski. Amb ell al capdavant van poder iniciar una rua de disfresses que els va portar pel centre del poble, per retornar allà on havien començat. Hi predominava la disfressa individual, però també n'hi havia algunes de més corals, com per exemple d'emoticones o de Minnies. No hi van faltar elements característics del Carnaval gran, com ara la música de la txaranga, que va donar caliu a la comitiva, o la presència del gegant maqui.

Avui arriba el gran dia de la celebració, amb la rua principal de disfresses que començarà a les 5 de la tarda a la plaça de la Pau; el sopar popular i, a la nit, el ball de disfresses al pavelló amb Aspencat, Dr. Prats i Hey Pachucos.

Enguany s'han activat més mesures de seguretat, com ara la distribució de polseres identificatives perquè els nens portin les seves dades personals (nom i telèfon de contacte dels pares) i sigui més fàcil trobar-los en cas que es perdin.