Santpedor aposta fort pel Carnaval i la prova és que tindrà rua tant avui com demà, i tots dos dies amb festa final. A més a més, la celebració de la jornada d'avui tindrà com a prèvia el que va ser una novetat l'any passat: el concurs d'escudella.

A partir de les 10 del matí cada colla podrà començar a fer el seu muntatge i elaboració, i a les 2 del migdia farà la seva passada el jurat i es durà a terme el dinar.

La concentració de disfresses, comparses i carrosses es farà a les 6 de la tarda a la ronda de Sant Pere i la rua arrencarà mitja hora més tard de la plaça Catalunya, acompanyada del Leru Leru, el rei Carnestoltes. El final de rua es farà a Cal Llovet, on hi haurà el sopar, i a quarts de 12 de la nit s'obriran portes per al ball amb el grup Caipirinha Rumberos i DJ La Boite Lennon.

Demà, a 2/4 de 12, es farà la rua infantil, que anirà des de la plaça de la Font fins a Cal Llovet. Allà tindrà lloc novament el final de festa i l'espectacle infantil amb Monstruari, que proposaran diferents balls.