El Partit Demòcrata a Fonollosa va celebrar la seva primera assemblea, de la que en va sorgir l'executiva local. Els punts principals de l´ordre del dia van ser la presentació i votació de l´única candidatura que es presentava a dirigir l´equip local del nou partit al municipi. Com a particularitat, es va comptar amb l´assistència del Coordinador Organitzatiu del Partit Demòcrata, en David Bonvehí, que a la vegada és associat al municipi de Fonollosa, el seu poble natal i d´on va ser alcalde.

L´obertura i presentació de l´acte va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el president local sortint, Joan Grau, que va fer un balanç de la feina feta en el darrer comitè local de Fonollosa. Ester Coromina, candidata a presidir la nova direcció executiva local, va ser l´encarregada de presentar la resta de la candidatura. Coromina té 40 anys, està casada i té dos fills. És Enginyera Tècnica en Informàtica de Gestió, professió que va exercir durant més de 10 anys. Va fer un Màster per Executive Master Business Administration i començà a treballar en una empresa de caràcter familiar que es dedica al comerç al major; des de fa cinc anys en gestiona el departament financer. Des de fa 8 anys forma part de la Junta de l´Associació Cultural de Veïns de Camps (Fonollosa).

Els altres membres de la llista que l´acompanyen són: M. Rosa Calsina Calvet, Judit Baraldés Santamaria, Montserrat Berenguer Alert, Joan Grau Comas, Jordi Barcons Jiménez, Joan Badia Lladó i Alfons Parcerisa Rosanes.

Aquesta assemblea ja és la sisena (seguida de Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Talamanca, Sant Fruitós de Bages i la darrera, Sant Joan de Vilatorrada) que fa el nou partit a la comarca per configurar els seus equips locals.