L'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha inclòs al ple municipal, que se celebrarà demà, dijous, una pregunta adreçada a la portaveu del grup municipal de CiU, Mercè Casals, sobre l'accés que ha tingut la regidora a l'expedient de l'Oficina Antifrau sobre les presumptes irregularitats a la residència. Un accés que, segons l'alcalde, es va denegar al mateix Ajuntament.

Batanés li qüestiona per què creu que li han donat accés a ella i no al consistori, i li demana «a qui s'ha de dirigir l'Ajuntament per rebre el mateix tracte d'accés a expedients que ha rebut vostè». En la mateixa línia, l'alcalde insta Casals que si ha tingut accés a l'informe «aporti els documents que té per tal que la resta de regidors i l'Ajuntament com a adminsitració afectada pugui tenir-los».

Batanés assegura que l'Ajuntament «a hors d'ara no té cap notificació que s'hagi tancat l'expedient», però en canvi l'Oficina Antifrau justifica l'accés que té Casals a l'informe al tancament de l'expedient. En aquest sentit, li demana si ho pot confirmar i li retreu que si ho sabia no ho comuniqués en una reunió de portaveus del mes de gener passat.