La Diputació de Barcelona ha realitzat un projecte d'estabilització del talús del carrer de la Riera de Castellbell i el Vilar. Aquest vial, situat al barri de la Bauma, està format per una filera d'habitatges unifamiliars en una de les seves bandes i per un talús d'una alçada variable, d'entre 7 i 15 metres, a l'altra, que presenta diferents graus d'inestabilitat.

Segons els serveis tècnics de la Diputació, en aquest talús s'observa la roca «amb diferents graus d'alteració i els materials més tous força erosionats, cosa que provoca que els blocs de roca dura quedin descalçats i inestables i que puguin caure al carrer», amb el perill a curt termini que això suposa per als que hi circulen.

El projecte presentat a l'Ajuntament preveu diferents tractaments que inclouen la col·locació d'elements per a la seva estabilització com una malla d'acer galvanitzat. També es preveu la col·locació d'un reforç amb cables d'acer i ancoratges que es disposarà en zones on hi ha la malla per fixar blocs de petites dimensions, així com una malla d'acer per fixar els blocs de grans dimensions.