L'ermita de Santa Eulàlia, que hi ha just al costat de l'antiga rectoria i que es va haver d'acordonar i s'hi van deixar de fer les misses de cada diumenge arran de l'esfondrament, està pendent d'una revisió estructural que determinarà si es pot reobrir amb normalitat o si caldria fer-hi alguna intervenció de reforç.

A partir de l'esfondrament de l'antiga rectoria, es van detectar algunes esquerdes a les façanes principal i lateral de l'ermita que, si bé tot indica que «són petites fissures de capil·laritat que no sembla que hagin d'afectar l'estructura», s'hauran d'analitzar, apunta l'alcalde, Francesc Martínez. Per això, ara que quedarà net el solar del costat, tècnics municipals comprovaran l'estat de l'edifici i es posaran testimonis a les esquerdes detectades per assegurar que no creixen. Si no es detecten anomalies, en qüestió d'un mes, l'ermita es podria tornar a obrir.

També quedarà resolt el problema d'accés que actualment presenta el cementiri, tancat amb candenat. Ajuntament, veïns d'Argençola i propietaris de la Vila en tindran una clau.