Una dona va quedar ferida a Manresa quan li va caure un arbre de grans dimensions al damunt, dissabte a la nit al carrer Verge de l'Alba. L'arbre era al pati de Casa Caritat, i hauria caigut en quedar-se sense prou base a causa de la pluja i el pes.

Va caure a la via pública, per on en aquell moment passava la dona, que va quedar ferida lleument en una cama. Va ser traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Déu. També va afectar diversos cotxes que hi havia aparcats.

Quatre dotacions dels Bombers, a més a més de serveis sanitaris i de seguretat es van desplaçar al lloc dels fets per treure la vianant de sota i comprovar que no hi havia ningú més. L'arbre, just al davant de l'oficina d'ocupació de l'edifici de Casa Caritat, ocupava bona part del carrer.

Ahir al matí ja s'havia retirat a la vorera després de serrar-lo. La Policia Local va precintar la zona i també es van tancar els accessos als Jardins de Casa Caritat.

També dissabte al vespre els Bombers van haver de retirar un altre arbre que havia caigut al mig del camí de Vilarasa, a Moià, i en va caure un de grans dimensions al passeig del Riu de Manresa.