El documental L'Estació, el meu barri, dirigit per José Carlos Rodríguez Gordillo, i que recull vivències sobre la història de l'antic barri sallentí, acumula 2.360 euros en la campanya de micromecenatge que va iniciar per aconseguir finançament, i que finalitza d'aquí a sis dies.

L'objectiu del projecte és aconseguir 3.500 euros gràcies a les aportacions que hi puguin fer persones que s'hi interessin, pensant especialment en gent que estigui arrelada al barri, a Sallent, o a la qual, senzillament, aquest documental susciti interès. El seu director recorda que aquests diners «a nosaltres ens ajuden a acabar la postproducció (des de la imatge, fins al so i la veu en off), i a canvi, segons l'aportació, oferim recompenses en forma d'entrades, DVD o altres opcions destinades a particulars, entitats i patrocinadors».

Tothom que hi estigui interessat, pot contribuir a la campanya si s'adreça a la pàgina web http://vkm.is/estacio.

L'estrena, per al maig

Els autors del documental estan treballant en la seva posada a punt amb la idea de poder-lo estrenar amb garanties el proper mes de maig a Sallent.

Es tracta d'un treball que tindrà uns 65 minuts de durada, i que intenta explicar la història del barri a través del testimoni de diverses generacions que hi van viure. També hi apareixen personalitats polítiques i veïns de Sallent, i entre tots analitzen les etapes per les quals ha passat aquest barri; des del seu naixement i desenvolupament urbanístic fins a l'amenaça dels esfondraments que han portat a la seva desaparició.

L'evolució del documental es podrà seguir a www.estacioelmeubarri.com.