L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet actuarà al llarg d'aquest any per arranjar els desperfectes que els forts aiguats de l'estiu passat van ocasionar a la riera de Castellet.

Després d'una actuació inicial d'emergència, que ja es va fer per corregir les destrosses dels forts aiguats del 21 de juliol passat, ara el consistori de Sant Vicenç reserva una partida dels pressupostos del 2017 per continuar les accions de millora de l'entorn de la riera que resten pendents.

L'Ajuntament té previst retirar els sediments, l'asfalt i els arbres que dificulten el curs natural de la riera des de can Xesc fins a la desembocadura del riu Llobregat. Les actuacions també preveuen la consolidació dels guals fets malbé i s'aprofitarà per netejar i retirar les canyes que s'hi han anat acumulant.

El consistori ha aprovat una partida de 67.000 euros per executar els treballs de millora a la riera que són inclosos en el pressupost 2017. Ara per ara, l'Ajuntament té el projecte d'obres en fase d'exposició pública, i està a l'espera de rebre el vistiplau de l'Agència Catalana de l'Aigua. Calcula poder executar les actuacions després de l'estiu.