Castellbell marca el calendari per tancar la pista esportiva, però no l'executarà fins al 2019

La Diputació ha enllestit l'avantprojecte que garantirà l'ús de la instal·lació sense dependre de la meteorologia

18.04.2017 | 12:23
Visita de tècnics de la Diputació, prèvia a la redacció de l´avantprojecte

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ja té sobre la taula l'avantprojecte per al tancament perimetral de la pista poliesportiva, que preveu executar cap a final de l'actual mandat, d'aquí a un parell d'anys. Tot i que és una obra necessària «no és prioritària», assenyala l'alcaldessa, Montserrat Badia, però es vol començar a definir les línies mestres per a una intervenció ràpida en el moment que es decideixi fer-la.

L'Ajuntament tot just acaba de rebre un primer document amb els trets bàsics de l'obra que va encarregar a la Diputació l'estiu passat. Ara l'haurà de revisar, però amb la intenció de demanar-li el projecte definitiu tan aviat com sigui possible i es disposi dels diners per redactar-lo. «No tenim pressa», apunta Badia, i recorda que en aquests moments el poble té altres actuacions en marxa com la reforma de les piscines, la urbanització de la Vall del Montserrat, o la futura reforma del Casino del Borràs com a espai cultural amb la nova biblioteca. Tanmateix, el cobriment de la pista poliesportiva també és una necessitat que l'equip de govern portava en el programa electoral, i també hi vol anar treballant encara que no compti poder-lo executar abans del 2019 «per una qüestió pressupostària».

El tancament de la pista es planteja com una actuació que ha de permetre «optimitzar i millorar el servei» que ofereix aquest equipament de cara als clubs esportius i entitats que l'utilitzen. I és que el pla director d'equipaments esportius no preveu la construcció d'un pavelló a Castellbell, però sí una pista tancada, i actualment al poble no hi ha ni una cosa ni l'altra. Està coberta, però no hi ha parets als laterals, i això fa que tot sovint s'hagin de suspendre partits i competicions per la pluja.

La futura intervenció a la pista poliesportiva no tan sols implica el seu tancament, sinó també una millora estructural, i de la seva il·luminació i accessibilitat. L'avantprojecte que ara ha presentat la Diputació preveu l'ús d'un material «actualment molt utilitzat en aquest tipus d'equipaments, i que és més atractiu i agradable» que el maó, apunta Badia. El cost total de l'obra s'estima al voltant dels 200.000 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema