Els veïns d'Artés disposen d'un nou canal interactiu de comunicació amb l'Ajuntament que els permetrà estar al dia del que passa al poble, i al cas de possibles incidències. Es tracta de l'aplicació per a mòbils i tauletes Artés APProp, que ja es pot descarregar tant per al sistema operatiu IOS com per a l'Android.

L'aplicació ha estat impulsada des de la regidoria de Noves Tecnologies i Serveis de l'Ajuntament, com una nova eina gratuïta a l'abast de la ciutadania que faci més assequible l'accés a l'administració. Es tracta d'un canal interactiu i recíproc, amb informació que pot anar en totes dues direccions; cap al ciutadà i cap a l'Ajuntament.

Els veïns poden consultar les notícies, l'agenda i informació d'interès sobre el municipi, i poden rebre notificacions. D'altra banda, també poden ser part activa de l'aplicació i avisar d'incidències a la via pública, amb la possibilitat d'adjuntar fins a quatre fotografies i geolocalitzar la posició de la incidència fent servir el GPS del mòbil. L'avís s'envia a l'Ajuntament perquè actuï.