Cardona habilitarà un espai per a emprenedors a l'antiga biblioteca

L'Ajuntament ha llogat el local, que estava en desús, a CaixaBanc

19.04.2017 | 07:53
L´espai interior de l´antiga biblioteca, que s´habilitarà

Els cardonins que vulguin posar en marxa un negoci o desenvolupar el que acaben de crear disposaran properament d'un espai municipal al seu servei. Es tracta de l'antiga biblioteca, situada al carrer Major d'aquesta població, que feia temps que estava en desús, i que ara s'habilitarà per a nous emprenedors.

El local és propietat de CaixaBanc, amb qui l'Ajuntament de Cardona ha arribat a un acord d'arrendament «assequible» per a un període de sis anys, segons ha explicat l'alcalde, Ferran Estruch.

Tot i que ara no s'utilitzava (fa una dècada que Cardona té una biblioteca nova), les instal·lacions es conserven en bon estat, i tan sols cal una reforma interior per adequar-les als nous usos que se'ls vol donar i millorar-ne l'accessibilitat. L'Ajuntament ja ha contractat les tasques de reparació, fusteria, pintura i de paleta que s'hauran de fer, i ja s'ha començat a treballar en les instal·lacions. Tot plegat, té un pressupost aproximat de 50.000 euros.

El nou espai de coworking tindrà una capacitat màxima per a 12 persones, i serà una àrea de treball compartit i per al'intercanvio de coneixements i experiències, però també amb despatxos, i mab tots els serveis i al connectivitat necessària a disposició dels usuaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema