Sant Fruitós millorarà la connexió del polígon de la Bòbila amb la C-16

Es farà una nova connexió directa amb la carretera de Berga, a través de l'avinguda Girona

19.04.2017 | 08:50

Sant Fruitós de Bages millorarà els accessos d'entrada i sortida del polígon industrial de la Bòbila mitjançant una nova connexió directa d'aquest sector amb amb la carretera de Berga (la C-16c), a través de l'avinguda Girona.

El govern municipal acaba d'adjudicar els treballs que han de permetre aquest nou enllaç per facilitar els accessos tant al polígon com al poble pel nord-oest del nucli urbà, i que inclouen una doble actuació, al carrer Lleida i a l'avinguda Girona.

D'una banda, es donarà continuïtat al carrer Lleida fins al seu enllaç amb l'avinguda Girona, perquè té en compte que actualment aquest vial queda tallat i separat de l'avinguda pel torrent Bo (torrent de les Feixelles, en aquest tram). La connexió es farà mitjançant un pont de la mateixa amplada que el carrer, per on es podrà circular a peu i amb vehicles. Per altra banda, també s'intervindrà a l'avinguda Girona (davant de l'escola Paidos), que ja està urbanitzada, però es millorarà, i, especialment, s'intervindrà a la futura zona d'enllaç amb el carrer Lleida (que ve del polígon), amb una millora de les voreres, aparcament i enllumenat.

Aquesta connexió permetrà un nou accés directe des del polígon cap a la C-16c, per l'avinguda Girona i cap a la rotonda que es va inaugurar fa uns mesos a la carretera de Berga, davant del camí del cementiri.

El conjunt dels treballs s'ha adjudicat a l'empresa Teorsa per un valor total de 418.000 euros. Es preveu que comencin durant les properes setmanes, amb l'objectiu que estiguin totalment acabats abans de final d'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

'Castellbell i el Vilar juga', una nova proposta lúdica per a la primera quinzena de maig

El CAE programa l'exposició 'I tu, com jugues?', jocs de taula al carrer i un torneig de vòlei

Sant Fruitós inicia obres de millora a la piscina municipal

Els treballs és previst que s'allarguin vuit setmanes

Sant Vicenç estalviarà un 22 % en els rebuts de l'aigua amb un canvi de concessió

El ple aprova per unanimitat adjudicar a Acciona Aigua el servei que havia prestat Sorea des del...

L'Estany celebrarà dissabte una fira dedicada a l'oli i el pa

El certamen tindrà lloc durant tot el dia

Enllaços recomanats: Premis cinema