Sant Salvador de Guardiola ja ha votat els pressupostos participatius d'enguany, i s'ha imposat l'arranjament i adequació de l'antiga porta i l'espai del darrere de la Masia del Calvet com a proposta guanyadora d'entre les quatre possibles, amb el 35 % dels vots.

L'Ajuntament va fer públics ahir els resultats, després d'un període de votacions que es va acabar el 13 d'abril passat, i que ha tingut el 10 % de participació. La xifra ha estat lleugerament més alta que la de l'edició anterior, un fet que va valorar molt positivament la regidora de Participació Ciutadana, Anna Llobet, que va destacar el fet «d'haver-nos apropat més a la gent traient les urnes al carrer», com s'ha fet aquest any. De tota manera, de cara a la propera edició, es vol continuar potenciant la participació, i es planteja l'opció de votar a través del web de l'Ajuntament o de l'aplicació mòbil SSGuardiola.

Enguany, la proposta d'arreglar la zona de la Font de Dalt ha obtingut el 25 % dels vots; condicionar la zona de l'aparcament de la piscina, el 22 %; i rehabilitar la zona de bambolines del teatre de la Sala, el 16 %.