A Sant Salvador s'imposa reformar la Masia del Calvet

20.04.2017 | 00:06

Sant Salvador de Guardiola ja ha votat els pressupostos participatius d'enguany, i s'ha imposat l'arranjament i adequació de l'antiga porta i l'espai del darrere de la Masia del Calvet com a proposta guanyadora d'entre les quatre possibles, amb el 35 % dels vots.

L'Ajuntament va fer públics ahir els resultats, després d'un període de votacions que es va acabar el 13 d'abril passat, i que ha tingut el 10 % de participació. La xifra ha estat lleugerament més alta que la de l'edició anterior, un fet que va valorar molt positivament la regidora de Participació Ciutadana, Anna Llobet, que va destacar el fet «d'haver-nos apropat més a la gent traient les urnes al carrer», com s'ha fet aquest any. De tota manera, de cara a la propera edició, es vol continuar potenciant la participació, i es planteja l'opció de votar a través del web de l'Ajuntament o de l'aplicació mòbil SSGuardiola.

Enguany, la proposta d'arreglar la zona de la Font de Dalt ha obtingut el 25 % dels vots; condicionar la zona de l'aparcament de la piscina, el 22 %; i rehabilitar la zona de bambolines del teatre de la Sala, el 16 %.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Zona del Cogulló.
Acte de suport a la mineria del Bages, el 13 de maig

Acte de suport a la mineria del Bages, el 13 de maig

Entitats socials i econòmiques demanen una moratòria pels abocaments del Cogulló

Alumnes de l'Escola Montserrat coneixen el projecte cooperatiu de l'Espill

L'Ateneu Cooperatiu del Bages va organitzar una jornada de formació a l'escola manresana

Portes obertes al Museu de Montserrat, dijous

Comptarà amb les exposicions temporals "Anatomia d'una illa a ulls clucs" de Jordi Fulla i "La...

Avinyó fa petita l'església del poble en el darrer comiat a l'exalcalde Costa

Avinyó fa petita l'església del poble en el darrer comiat a l'exalcalde Costa

Un emotiu funeral va congregar ahir nombrosos veïns, entitats locals i polítics de tota la comarca

Enllaços recomanats: Premis cinema