La Fira d'Artés ha presentat canvis importants. Ha estat distribuïda per sectors d'activitats per primera vegada, i també s'ha redistribuït l'espai, en ocupar tot el Passeig Diagonal com a eix central d'exposició de vehicles i maquinària agrícola, i el carrer Catalunya.

Aquesta edició, però, ha tingut varis elements especials. Primer de tot, va coincidir amb la diada de Sant Jordi i també amb el clàssic del Bernabéu. No obstant, l'alcalde es va mostrar confiat en què no afecti al desenvolupament de la fira, ja que «altres anys ja ha coincidit amb la diada i els resultats han estat positius». També va agraïr als exponents «la seva voluntat i confiança de tornar a exposar un any més a Artés, tot i els canvis».

El conseller de Justícia Carles Mundó, que va donar el tret de sortida al mercat, va destacar la capacitat d'Artés d'acollir, un any més, «la fira del Bages» i, sobretot, l'oportunitat que suposa pels «més de 40 expositors poder donar a conéixer la seva activitat i les seves propostes».

«En una fira, el que volem és ensenyar el millor de nosaltres i tirar endavant, i això és el que intenten tots els expositors presents a la fira i el país, en general, aquest és el seu nexe comú», va dir el conseller.