Castellbell i el Vilar juga és una nova proposta impulsada des del CAE i amb el suport de l´àrea d´infància i joventut de l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar. Es durà a terme en diferents espais al barri de La Bauma, el Borràs i el Burés.

Al centre cívic de La Bauma els dies 2, 3, 9 i 10 de maig es podrà visitar l´exposició I tu...com jugues?, que mostra vuit jocs de taula i proposa un test personal a partir de com es resolen unes determinades situacions d´aquests vuit jocs. En funció de les respostes escollides es fa una aproximació al tipus de jugador o jugadora que cada persona porta dins.

Jocs de taula

El divendres 5 de maig a partir de les 5 de la tarda, la plaça Valentí Puig (Borràs) s´omplirà de jocs de taula. Una proposta adreçada tant al públic familiar com a joves que vulguin conèixer noves propostes de jocs de taula. Es donarà berenar als participants a l´activitat.

Torneig de vòlei

El matí del dissabte 13 de maig es farà un torneig de vòlei a la plaça Lluís Companys del Burés, adreçat al públic jove. Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos al centre cívic de la Bauma i al Zitzània.