Alícia't, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, arriba aquest cap de setmana a la cinquena edició amb 150 activitats i tallers, adreçats tant a persones adultes com a nens i nenes, amb l'objectiu de millorar la salut a través de la millora de l'alimentació.

La festa de la cuina fàcil, sana i divertida, que l'any passat va reunir unes 5.000 persones d'arreu de Catalunya, es consolida com a esdeveniment de referència en la promoció dels hàbits alimentaris saludables. Es faran noranta tallers lúdics i participatius per a infants i aficionats a la gastronomia i demostracions de reconeguts cuiners. Alícia't es consolida com un referent en la promoció dels hàbits alimentaris saludables.

Aprendre a fer sushi, la inclusió de les algues en les elaboracions, consells sobre el consum de sucre, els beneficis per a la salut dels fruits secs i els llegums o la cuina sana al microones són algunes de les propostes. A més a més, enguany, com a novetat, pares i fills podran participar en un mateix taller en què se'ls donarà consells culinaris.