La Fira de Primavera ha començat a desgranar els primers actes jugant amb el Gamer Nigth, fent un homenatge al comerç centenari de la Llibreria Obradors i la xerrada del comunicador manresà Enric Bastardes que va encomanar optimisme als emprenedors de Navàs.

Els porxos de l'Ajuntament, divendres a la tarda, van ser l'escenari d'una munió de vídeojocs i d'usuaris joves que van respondre a la crida lúdica formulada pel Raig participant de jocs i tornejos de realitat virtual.

A la sala d'actes de la Biblioteca, la tercera generació de la Llibreria Obradors "Cal Cisteller", representada per Rosa Obradors, va recollir de mans de l'alcalde de Navàs, Jaume Casals, una placa commemorativa per la trajectòria comercial i la implicació en la vida social i cultural de Navàs durant cent anys (1917-2017).

Fer el que ens agrada fer, bon rotllo, actitud positiva, energia i molta il·lusió, serien les claus de l'èxit pels emprenedors, segons va explicar Enric Bastardes en la xerrada organitzada per Omple.

A la plaça de l'Ajuntament, a la zona de Food Trucks, ja es van fer els primers tastos gastronòmics i el DJ Parentesis van posar-hi l'acompanyament musical.

Avui dissabte les opcions es multipliquen amb concurs ocellaire, espectacle infantil a la plaça de l'Ajuntament (12h.) amb l'espectacle "Sol i fa plou", el TICdate més innovador i tecnològic a la sala d'actes del Club d'Avis, la pintada d'un mural a l'IE Sant Jordi amb Jaume Gubianas, la pintada de la façana principal del Casal Sant Genís a càrrec de Valentí Gubianas, un taller per aprendre a reciclar, cercavila de Gegants (17h), exhibició de balls del Petit Palace, el Mainajocs, teatre al Casal Sant Genís amb "Ens ha caigut la sogra" (22h) i concert amb Sixtus i Strombers al Pavelló Municipal d'Esports (24h).