L'Ajuntament de Súria farà sessions informatives als barris de la vila en les properes setmanes per tal d'informar sobre la implantació del sistema de recollida porta a porta i ja n'ha establert un calendari. En concret, se'n faran els dies 9 de maig (Sant Jaume), 14 (Poble Vell), 17 (Fusteret), 18 (Santa Maria i Bellavista), 19 (Salipota), 26 (centre urbà) i 2 de juny (Joncarets).

Aquestes sessions serviran per donar detalls sobre aquesta iniciativa i recollir opinions que serveixin per millorar el projecte. Les xerrades formen part de la campanya de difusió que l'Ajuntament desenvoluparà enguany entre la ciutadania, les empreses, els comerços i les entitats de la vila per explicar els canvis que comportarà la seva posada en marxa.

L'Ajuntament també portarà a terme altres sessions informatives sobre la implantació del sistema porta a porta entre les empreses, els comerços, els nuclis disseminats i les masies de la vila, en dates que es fixaran posteriorment.

La previsió de l'Ajuntament és que el sistema porta a porta es posi en marxa a començament de l'any 2018. Per a la posada en marxa del nou sistema de recollida es disposa de l'assessorament de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.