L'entitat ecologista A Contracorrent clourà aquest cap de setmana amb una caminada la campanya que ha estat duent a terme aquest darrer mes en defensa d'un riu Calders net i viu. Aquest acte final convida a caminar entre Navarcles i Moià en dos dies (fent nit a Monistrol de Calders), tot i la possibilitat de participar-hi només per trams. Encara hi ha temps per inscriure-s'hi fins avui mateix, a la web www.acontracorrent.cat.

La sortida serà a 2/4 de 9 de demà, dissabte, des del llac de Navarcles, resseguint el curs del riu, i es preveu ser a les 2 a Calders per dinar. A la tarda es farà la segona etapa, de 5 a 9 amb arribada a Monistrol de Calders, on se soparà i es farà nit. L'endemà es reprendrà la sortida a les 8 del matí fins a Moià, on s'arribarà a la 1 del migdia per iniciar l'acte de cloenda de la campanya, amb parlaments i la lectura d'un manifest a la plaça del CAP, previa al dinar.

La caminada no està senyalitzada, de manera que obligarà a caminar en grup, i tampoc hi haurà avituallaments, tot i que hi haurà un servei de transport d'equipatges per a qui faci la marxa completa. Així mateix, per a diumenge s'ha organitzat una caminada a 2/4 de 8 des de la plaça del CAP de Moià per anar a trobar els excursionistes que arribaran.