L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada nega que l'actual regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Jordi Gesé, s'hagi extralimitat en les seves funcions com a membre de la corporació i hagi pressionat a membres del cos de la Policia Local, tal com va denunciar recentment la portaveu del grup municipal del PSC, Èlia Tortolero.

El un comunicat, el govern municipal assenyala que «durant el Ple municipal ordinari del mes de març de 2017, l'alcalde Gil Ariso ja va donar les explicacions pertinents sobre el citat cas davant la resta de grups municipals amb representació al consistori» i afegeix que, «en aquell moment, la portaveu del grup municipal del PSC va absentar-se de la Sala de Plens»

De la relació entre Gesí i el cos d'agents locals, l'Ajuntament diu que «les converses mantingudes pel regidor amb membres del cos policial responen única i exclusivament a la ferma voluntat d'ambdues parts de treballar conjuntament en pro d'un conveni de treball que s'ajusti a la realitat del municipi i a les necessitats i demandes dels treballadors i treballadores municipals».

L'equip de govern també desmenteix «que el relleu al capdavant de la Regidoria d'Esports dut a terme el passat mes de juny de l'any 2016 es produís per desavinences de l'aleshores regidor de l'àrea amb treballadors de la zona esportiva». En canvi, segons el consistori, «el relleu es va fer efectiu per motius personals ja que el regidor Gesé va assumir noves responsabilitats a nivell professional i no podia dedicar a l'àrea d'Esports el temps que requereix».

Amb tot, el comunicat assenyala que Tortolero té «la voluntat d'entorpir, desestabilitzar i desprestigiar l'acció de govern de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. L'equip de govern lamenta que les insinuacions de la portaveu del grup municipal del PSC puguin generar malentesos intencionats i posar injustament en el punt de mira a treballadors i treballadores de la corporació».