L'Ajuntament de Súria ha impulsat la realització de cinc obres de millora en espais públics i equipaments dels barris del Poble Vell, Santa Maria, Joncarets i Salipota.Aquestes actuacions han estat completades en les darreres setmanes, amb un valor total d'uns 131.000 euros, IVA inclòs. Quatre d'aquestes obres formaven part dels pressupostos participatius d'enguany als barris de la vila.

Una de les intervencions ha estat la urbanització del passatge Llevant. Pavimentació del carrer amb formigó, millora del tram de vorera que hi dona accés i instal·lació de jardineres, enllumenat públic, nova xarxa de clavegueram i embornals per a la recollida d'aigües pluvials.

Una altra ha consistit en l'arranjament del pàrquing de la carretera de Sant Salvador, obra inclosa en la partida de pressupostos participatius amb els barris. S'hi ha fet un petit mur d'escullera per minimitzar els efectes dels despreniments, un vial d'accés de formigó tenyit i zones d'aparcament de sauló, i plantació d'arbres al peu del talús.

Una tercera actuació ha estat la construcció de local per a l'Associació de Veïns del barri dels Joncarets, que té una superfície útil de 51 metres quadrats i és ubicat a la zona esportiva del barri.

Una quarta inversió ha estat la millora de la pista esportiva del barri de Santa Maria. Obra inclosa en la partida de pressupostos participatius amb els barris. S'hi ha fet la renovació del paviment i de diferents elements constructius. Finalment, també s'ha repintat l'escala d'accés al barri de Salipota.