Cardona dedicarà dissabte una jornada d'activitats destinada a recollir fons en benefici de l'Associació Catalana de la Fibrosi Quística. Es tracta de la tercera edició d'El Salí, amb un programa que s'allargarà entre 2/4 de 8 del matí i les 5 de la tarda.

La proposta estrella d'aquesta jornada són les caminades al voltant del castell, que els participants poden iniciar quan vulguin a partir de 2/4 de 8, i donar-hi tantes voltes com vulguin i a la velocitat que vulguin. la qüestió és acumular tants quilòmetres com sigi possible, perquè després es bescanviaran per ajuts econòmics a la investigació. L'any passat, més de 1.200 persones van sumar 7.500 quilòmetres recorreguts en sis hores. A més, qui acumuli 5 voltes, entrarà en el sorteig d'una nit i esmorzar per a dues persones a l'hotel Bremon de Cardona.

A banda d'això, també hi haurà activitats per a tots els públics fins a les 5 de la tarda: tirolina, pintura mural i tallers de plàstica, una carpa d'equilibri de txakres, un taller de mandales, pintura facial, classes de jumping, zumba, demostracions de txikung, ballades de gegants, inflables, i es podrà dinar amb una fideuà popular.

Una samarreta solidària

Per poder participar a l'esdeveniment d'aquest dissabte, caldrà comprar prèviament una samar-reta amb el dorsal corresponent, que costarà 7 euros anticipada i 8 euros el mateix dia, i que es pot adquirir als punts de venda Cal Petitu, Reparacions del calçat Tomàs, Carícies-Mainada, o Viatges Vila Ducal.

Amb la compra de la samarreta solidària, també hi haurà la possibilitat de guanyar un creuer de 7 dies pel Mediterrani per a dues persones, així com un viatge en autocaravana, sopars i altres obsequis.