L’Ajuntament de Sant Fruitós ha llençat un avís a la població davant l’augment de comportaments incívics a la via pública que s’han detectat darrerament, i vol recordar als ciutadans de l’existència d’una ordenança reguladora que estableix sancions per als infractors.

Entre els incompliments de què es té constància aquests últims dies, hi ha la sanció a un ciutadà per haver realitzat un abocament d’oli a la llera del riu. D’altra banda, s’ha sancionat un veí per no disposar de la documentació preceptiva de tinença d’un gos potencialment perillós, com també dos ciutadans per no haver recollit els excrements dels seus gossos.

L’Ajuntament recorda que no està permès deixar cap residu a la via pública, i que és obligatori utilitzar els contenidors corresponents o la deixalleria municipal, mentre que per al servei de recollida de voluminosos s’ha de trucar al 93.878.97.00. En el cas dels abocaments, l’ordenança reguladora de la gestió de residus estableix multes econòmiques que oscil·len entre els 60 i els 30.000 euros, segons si la infracció és lleu, greu, o molt greu.