Súria completa les millores en espais i equipaments dels barris

Les actuacions dutes a terme pel consistori han suposat una inversió d'uns 131.000 euros

17.05.2017 | 23:45
Arranjament del pàrquing de la carretera de Sant Salvador

L'Ajuntament de Súria ha impulsat la realització de cinc obres de millora en espais públics i equipaments dels barris del Poble Vell, Santa Maria, Joncarets i Salipota. Aquestes actuacions han estat completades al llarg de les darreres setmanes, amb un valor total d'uns 131.000 euros, IVA inclòs. Quatre d'aquestes obres formaven part dels pressupostos participatius d'enguany als barris de la vila.

Una de les intervencions ha estat la urbanització del passatge Llevant amb la pavimentació del carrer amb formigó, la millora del tram de vorera que hi dóna accés i la instal·lació de jardineres, enllumenat públic, la nova xarxa de clavegueram i embornals per a la recollida d'aigües pluvials.

Una altra ha consistit en l'arranjament del pàrquing de la carretera de Sant Salvador, una obra inclosa en la partida de pressupostos participatius amb els barris. S'hi ha fet un petit mur d'escullera per minimitzar els efectes dels despreniments, un vial d'accés de formigó tenyit i zones d'aparcament de sauló, i plantació d'arbres al peu del talús.

Una tercera actuació ha estat la construcció d'un local per a l'Associació de Veïns del barri dels Joncarets, que té una superfície útil de 51 metres quadrats i està ubicat a la zona esportiva del bar-ri. La quarta inversió ha estat la millora de la pista esportiva del barri de Santa Maria, una obra que estava inclosa en la partida de pressupostos participatius amb els barris. S'hi ha fet la renovació del paviment i de diferents elements constructius. Finalment, també s'ha repintat l'escala d'accés a Salipota.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema