L'associació TIC3 Bages ha signat aquest dijous 18 de maig un acord de col·laboració amb Sinergia Business per a millorar la coordinació entre entitats i empreses que integren la coordinadora d'entitats i que treballen en el sector tecnològic a Catalunya.

L'acte ha comptat amb la presència de diversos representants d'empreses sòcies de l'associació del Bages i Pere Martínez, president de Sinergia.

Sinergia, integrada per una quinzena d'entitats empresarials, fomenta la col·laboració entre les entitats adherides per tal de millorar la comunicació i les actuacions de les mateixes, recolzant la innovació i el desenvolupament de tecnologies i així fer créixer l'economia, com també el coneixement i el talent del sector. A la vegada, Sinergia compta amb partners d'institucions educatives, com la UPC i d'altres que treballen pel desenvolupament i transformació digital i tecnològica de la nostra societat.

TIC3 és l'associació que treballa per aglutinar les empreses, entitats i institucions que vetllen per a la promoció de les TIC al territori del Bages sumant esforços, compartint recursos, promovent el coneixement i fent-ne difusió, objectius compartits amb Sinergia, tal i com es fa evident amb la signatura d'aquest acord.