Aquest dilluns es va celebrar a 2/4 de 5 de la tarda el funeral per mossèn Joan Ollé Güell, rector de Cabrianes durant 42 anys i vinculat a la parròquia de Crist Rei de Manresa, on havia fet de secretari. També havia estat rector a la parròquia del Carme i a Moià. Joan Ollé tenia 79 anys.

Nascut a Santa Maria d'Oló, va morir ahir a causa d'un càncer de pulmó que li van diagnosticar el març passat. El dia 1 de maig va dir la seva última missa a Cabrianes. L'endemà el van operar a la Mútua de Terrassa, on va morir després de tenir complicacions.

Mestre i músic, de seguida que va arribar a Cabrianes es va implicar en la vida social i cultural de la població. Els últims 15 anys va dirigir la coral del poble. També participava activament en les activitats del cau i de l'Esbart de Cabrianes, que tenen la seva seu als baixos de la rectoria.

Dirigia les caramelles excepte en la darrera edició, i fins fa ben poc feia de cuiner a les colònies d'estiu del cau. Anteriorment havia fet de monitor.

També col·laborava en moviments culturals com la mostra de fotografia Clic. Havia cedit els baixos de la rectoria per fer-hi exposicions, i fins i tot la capella de l'església.