Els veïns i veïnes de Sant Vicenç de Castellet poden votar durant aquesta setmana i fins aquest diumenge els cinc projectes que opten al pressupost participatiu del municipi per a aquest any. Tots els santvicentins i santvicentines empadronats al poble més grans de 16 anys poden votar presencialment o a través de la pàgina web municipal.

El procés de pressupost participatiu que la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha posat a disposició de tots els veïns i veïnes aquest 2017 inclou un total de 5 projectes i té una dotació econòmica de 40.000 euros. Les propostes presentades fan referència a la millora de l'entorn i passeig al riu Llobregat, el disseny d'un mural a la façana de l'espai d'entitats de Tèxtil Montserrat, l'arranjament de la pista de futbol del pati de l'escola Sant Vicenç, les millores a la pista exterior de la zona esportiva i l'estrena d'un punt de càrrega per a vehicles elèctrics al municipi.

Els cinc projectes estan exposants des de la setmana passada a l'Espai Ateneu per tal que els ciutadans puguin conèixer els detalls tècnics de les propostes. També es va fer una jornada de presentació on les entitats i particulars van poder defensar les seves idees públicament. L'Ajuntament ha habilitat el correu electrònic pressupostparticipatiu@svc.cat per resoldre i atendre qualsevol dubte en relació amb aquest procés participatiu, que enguany celebra la seva segona edició.