Àngel Rufo presidirà l'executiva local del Partit Demòcrata d'Avinyó, que es va constituir aquest dijous al vespre. L'assemblea de constitució de l'equip va tenir com a punts principals de l'ordre del dia la presentació i votació de l'única candidatura que es presentava a dirigir l'equip local del nou partit al municipi.

L'obertura i presentació de l'acte va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, va intervenir el president local sortint, Genís Borralleras, que va fer un balanç de la feina feta en el darrer comitè local d'Avinyó.

Àngel Rufo, candidat a presidir la nova direcció de l'executiva local, va ser l'encarregat de presentar la resta de la candidatura. Rufo va néixer Mataró fa 36 anys i en fa més de 10 que viu a Avinyó. Va estudiar a l'Escola Balmes de Mataró i actualment treballa a l'escorxador d'Avinyó.

Els altres membres de la llista que l'acompanyen són: Francisco Fernández Fernández, Sergi Grau Torrent, Laia Cubells Esteve, Soledad Fernández Iglesias i Alex Bucur. Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que la van avalar unànimament. El nou president de l'equip local va agrair la confiança dipositada, tant a ell com al seu equip, assegurant que des d'aquell moment mateix entomen el repte de treballar pel poble i pels associats «amb il·lusió, però a la vegada seny i responsabilitat».