Navarcles acull l'exposició «Controles?», que té com a objectiu la prevenció de les drogodependències. La mostra, adreçada a un públic jove, ja està en marxa i es pot visitar, a la Sala de l'Espai Cultural El Coro, fins al 2 de juny.

L'exposició «Controles?», produïda per la Diputació, està adreçada a tres col·lectius: adolescents d'entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys, i pares i mares, professionals i adults.

L'objectiu és proporcionar informació sobre el món de les drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles.

A Navarcles estan programades 9 visites guiades amb uns 225 joves, alumnes de 1r a 4t d'ESO de l'IES Navarcles, i un taller amb professionals del CAP. Els horaris d'obertura són de dilluns a divendres de 2/4 de 10 a 2/4 de 3 per a visites concertades, i de 2/4 de 4 a 7 de la tarda amb entrada lliure. Des del 2012 ha passat per 45 municipis i ha estat visitada per un total de 26.967 persones.