Omplir de flors els balcons del poble és l'objectiu de la nova proposta de l'Ajuntament de Santpedor des que el passat mes de març es va adherir al projecte de Viles Florides de Catalunya. Després de l'èxit de la primera Fira Santpedor en Flor del mes de maig, aquest mes de juny comença amb un concurs de balcons florits.

Els veïns i veïnes estan convidats a guarnir els seus balcons i entre el 19 i el 23 de juny un jurat decidirà qui s'emporta els premis flor d'or, flor Santa Anna i flor de plata. El concurs arrenca avui amb l'obertura d'inscripcions, que es poden formalitzar fins al 16 de juny a l'ajuntament en horari d'oficina. Els participants obtindran un distintiu que hauran de penjar en un lloc visible i tindran descomptes en els establiments col·laboradors: Cal Pere agropecuària, Garden Ampans i Martí Agrícola.

Aquest dimarts, el jurat de Viles Florides va ser a Santpedor per conèixer les propostes que s'han empès en els primers mesos d'estar acollits al projecte. La intenció és que el setembre facin una nova visita i decideixin quina flor atorguen a Santpedor.