Dijous dia 1 de juny a les 8 del vespre es va constituir el primer equip local del Partit Demòcrata a Navarcles en assemblea. Aquesta assemblea ja és la desena que fa el nou partit a la comarca per tal d'anar constituint els equips locals i així anar-se estenent pel territori.

Com en les altres assemblees de constitució dels equips, els punts principals de l´ordre del dia van ser la presentació i votació de l´única

candidatura que es presentava a dirigir l´equip local del nou partit al municipi.

L´obertura i presentació de l´acte, com en altres ocasions, va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué Josep Creus i Pons, candidat a presidir la nova direcció de l´executiva local. Creus va néixer a Manresa fa 61 anys i en porta més de 35 residint a Navarcles. Empresari i enginyer agrícola, actualment jubilat. És un gran aficionat als escacs, participa al Club d´Escacs de Navarcles i és cantaire i President de la coral de St. Esteve de Balsareny des de fa més de 30 anys.

Els altres membres de la llista que l´acompanyen són: Joan Zapata Lluch, Josep Corrons Cors, M. Carme Alòs Pintó, Eduard Padrós Campo, Josep Díaz Leiva, Eva Tolosa Bastardas, Josep Antoni Díaz Albacete, Núria Creus Rododera i Avel·lí Puig Reguant.

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats de Navarcles, que van avalar-la amb el 100% dels vots a favor. El president de l´equip local va agrair la confiança unànime dipositada, tant a ell com al seu equip, comprometent-se a treballar pel partit, pel poble, per la comarca i pel país amb rigor i responsabilitat.