Una exposició fotogràfica que es podrà veure durant tot el mes de juny commemora el 50 aniversari de la biblioteca de Santpedor. Imatges dels moments més emblemàtics com la inauguració de l´antic equipament o el trasllat a les actuals instal·lacions conviuen amb fotografies de les activitats que s´hi ha fet i dels equips que hi han treballat o que encara hi treballen.

Va ser el 2 de juny del 1967 quan va obrir al públic la biblioteca Pare Ignasi Casanovas, de Santpedor. Per celebrar-ho, la biblioteca en col·laboració amb l´Ajuntament de Santpedor han organitzat una exposició fotogràfica que repassa des de la inauguració del primer espai que ocupava la biblioteca, passant pel trasllat que es va fer a les actuals dependències fins a imatges d´activitats i personal que ha treballat o bé encara hi treballa.

Són prop de 150 imatges que es podran veure durant tot aquest mes i que mostren la comunió d´aquest servei amb els veïns de Santpedor. Els actes per commemorar els 50 anys continuaran per la Fira de sant Miquel, al setembre quan es farà una programació institucional per a celebrar aquest aniversari.

50 anys amb les portes obertes per facilitar llibres, fer recomanacions, facilitar un lloc de treball silenciós i participar de l´activitat cultural del poble.