Aquest cap de setmana, tres joves menors d´edat es van quedar tancats a l´ascensor que dóna accés a la passarel·la que travessa des de La Rosaleda fins al polígon Casanova.

El consistori obrirà un expedient sancionador a l´empresa Embarba, encarregada del seu manteniment, per tal de depurar responsabilitats.

Aquest ascensor, des de la seva inauguració l´any 2009, ha patit múltiples averies i ha donat més d´un ensurt als seus usuaris. L´equip de govern municipal fa mesos que estudia la possibilitat de desmuntar l´aparell i substituir-lo per una rampa d´accés ja que aquest projecte es va dissenyar i executar malament des dels seus inicis.

Després d´aquest darrer incident, la idea de substituir-lo per una rampa pren més força i des de l´Ajuntament està previst, que durant aquest mes de juny, s´encarregui la redacció del projecte per a la construcció d´una rampa.

L´ascensor es va instal·lar l´any 2009 i va costar 92.000€, i des de llavors ha patit averies degut a l´escalfament durant episodis d´altes temperatures i per això en aquests moments s´ha procedit al tancament de l´ascensor no permetent-se el seu ús fins a disposar de més informació tècnica sobre l´aparell i a tal efecte s´encarrega un informe pericial sobre les avaries.