Sant Fruitós de Bages dóna avui el tret de sortida a la seva festa major, que durarà fins dilluns, i que recupera l'espai del Cobert del Batre i la plaça Onze de Setembre poc després de la seva remodelació. També hi haurà activitats al Bosquet i al camp de futbol.

El programa arrenca amb el Batibull, que proposa tres dies d'activitats infantils, i que comença aquesta tarda a 2/4 de 7 amb una cercavila i l'espectacle d'animació amb Pep Callau, Pepsicolen, i els tabalers locals Asmodaics i Golatiers. Fins dijous, nens i nenes gaudiran d'inflables, tallers, una volada d'estels, i el correaigua.

La festa grossa mantindrà la tradició de les sardanes, el ball de gegants i la festa andalusa, però també presenta com a principals novetats una holi-party divendres a la tarda al camp de futbol, i el retorn de l'espectacle pirotècnic La Boca de l'Infern, del grup de tabalers, també divendres a la plaça Onze de Setembre. Enguany es vol consolidar el taller de percussió, amb la participació de deu colles, i es manté el teatre, el cinema, la banyada nocturna i la gimcana marrana. La música serà protagonista, a les nits, amb l'actuació destacada de Gossos, divendres.