L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha valorat que, un any després que s'ampliés la freqüència dels trajectes de la línia d'autobús entre Sant Salvador de Guardiola i Manresa, les xifres d'utilització posen de manifest que els resultats "no són satisfactoris".

Per al consistori, aquestes dades posen en qüestió la viabilitat dels trajectes en diumenges i festius, i, tot i que alhora fonts municipals han assegurat que a curt termini no es planteja retirar-los o modificar-los. Tanmateix, sí que en qüestiona la continuïtat a llarg termini. Davat d'aquesta situació, l´Ajuntament anima als veïns a fer ús d´aquest servei, que recorda que es va ampliar ara fa poc més d´un any "a demanda de molts usuaris que reclamaven millors connexions amb transport públic per anar i venir de Manresa".

Al març de 2016 l´Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola aconseguia que la Direcció General de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya donés llum verd a l´ampliació d´expedicions entre el poble i Manresa. Una mesura que feia dos anys que el consistori demanava, a petició de molts veïns del poble.

En concret, els nous trajectes es van ampliar a cada hora entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre sortint des de l´estació de autobusos de Manresa; i a cada hora entres 2/4 de 6 de la tarda i 2/4 de 10 del vespre des de l´avinguda de la Generalitat de Sant Salvador de Guardiola. El trajecte enllaça diferents nuclis del municipi com Salelles, el Calvet i Guardiola, amb Manresa, on es fa parada a la Renfe perquè els usuaris puguin enllaçar amb el tren.