Els jardins de la residència l’Onada Cal Jorba de Santpedor van ser l’escenari aquest dijous al vespre d’un tast-maridatge que va tenir l’assistència de més de 60 persones.

L’activitat, que era oberta a tothom, va ser dirigida pel prestigiós sommelier i professor d’hoteleria a l’Escola Joviat de Manresa Josep Pelegrin, millor sommelier d’Espanya 2016, i que coordina el Diploma de Sommelier que es cursa en aquest centre educatiu. Els plats els va preparar la cuinera de la residència, Iolanda Serrano, i es va comptar amb la col·laboració dels Cellers Abadal i l’Oller del Mas.

Al llarg de la vetllada es van servir fins a 5 plats, cadascun combinat amb un vi diferent. Es va començar amb un gaspatxo de cireres amb un cava rosat. Es va continuar amb una amanida de contrastos i un Abadal blanc del 2016. Tot seguit, es va servir un risotto de ceps amb un Petit Bernat blanc del 2016. Més tard, era el torn d’una minihamburguesa guarnida de quètxup de romaní de l’hort de la residència maridat amb un Bernat Oller del 2015, i es va acabar amb un pastisset de Sant Marc refet amb un vi dolç i lleugerament escumós.

La residència preveu repetir l’esdeveniment després de la bona acollida que ha tingut.