La Garriga de Castelladral ha acollit aquest vespre un esdeveniment de primer ordre. La masia, convertida en un prestigiós hotel de 4 estrelles, hauria estat l´indret escollit per a la celebració de la boda secreta entre el popular presentador de televisió Andreu Buenafuente i l´actriu Sílvia Abril.

La parella, que manté una relació de deu anys, s'ha casat en una cerimònia civil a l´Ajuntament de Barcelona i ha fet el convit al restaurant Gaig, també de Barcelona i que compta amb una estrella Michelin. Posteriorment haurien traslladat la festa al Bages. La festa ha transcorregut en l´anonimat i enmig d´una absoluta discreció, per bé que el desplegament de la celebració ha estat considerable.

A mitja tarda ja havien començat a arribar els convidats, i l´esplanada que hi ha a l´entrada principal de la masia s´anava omplint per a la festa qua havia de començar cap a les 7. Un vigilant s´assegurava que no hi aparqués ningú forani a la festa. «Avui aquí s´hi celebra un esdeveniment privat», i no es permetia l´entrada a qui no hi estava convidat. Hi han aparcat més d´una vintena de vehicles en mitja hora, i fins i tot un autocar suposadament ple de convidats.

També han estat nombrosos els taxis que anaven i venien, i entre els quals com a mínim se´n va deixar veure un de negre i groc que arribava de Barcelona. En aquest cas, han optat per l´altre accés que porta fins a La Garriga, per la mateixa carretera, però uns metres més amunt en direcció a Castelladral.

Finca endins era tot a punt per a la celebració, amb veles, i amb una esplanada que, si la distància no enganyava, semblava plena de taules i cadires sobre la gespa. La discreció amb què s'ha portat a terme l´esdeveniment, no ha deixat veure cap cara coneguda.

Pel que va trascendir del casament que ja s´havia fet a l´Ajuntament de Barcelona, la núvia no anava de blanc, sinó que portava un vestit de flors, mentre que Buenafuente portava un calçat esportiu. Els acompanyava la seva filla Joana, de 4 anys, que hauria arribat a l´Ajuntament empenyent un cotxet rosa on portava una nina.