Sallent ja disposa d'una connexió directa per als vianants entre les piscines i la zona esportiva. L'Ajuntament ha completat les obres de construcció d'una passarel·la que s'ha instal·lat sobre el pas del riu Cornet.

Ambdues àrees estan pràcticament a tocar, però el curs d'aquesta riera feia de barrera. Ara, la passarel·la permet salvar-la i fa possible aquesta connexió, de manera que els dos complexos esportius quedaran pràcticament units.

Entre les piscines i la pista coberta -que és la instal·lació que hi queda més propera- hi ha una distància de tot just uns 50 metres en línia recta, però el fet que les separi el pas del riu Cornet feia que l'itinerari per anar d'unes instal·lacions a les altres fos fins ara molt més llarg. Calia fer una volta considerable amb un recor-regut que passa per l'avinguda de Pau Casals, la plaça de Catalunya, el carrer Verge del Pilar i el del Camí del Pal. Amb la passarel·la les dues àrees queden pràcticament unides i formen una illa esportiva. Aquesta és una de les actuacions previstes pel consistori sallentí per millorar i fomentar els recorreguts a peu pel nucli urbà.