L'Ajuntament de Moià ha rehabilitat aquest estiu l'ateneu La Pólvora, a través d'un camp de treball amb joves del municipi. L'objectiu de la reforma, que es presentarà aquest dijous amb una festa, ha estat crear un espai més polivalent.

Les tasques de rehabilitació d'aquest espai s'han dut a terme tant a l'interior com a l'exterior del local. En primer lloc, els joves han buidat i netejat les sales per tal de rehabilitar i reestructurar els espais creant un local més obert. D'altra banda, també s'ha treballat en els patis exteriors per tal d'habilitar aquesta zona.

Per poder fer realitat aquestes reformes s'ha comptat amb la col·laboració de membres de la brigada, paletes i jardiners, que han instruït els joves i els han ensenyat nocions bàsiques dels oficis perquè ells mateixos poguessin realitzar les feines de jardineria, cimentació per tapar imperfeccions i pintura, entre d'altres. També s'han realitzat reformes estructurals en alguns punts del local que, en aquest cas, han anat a càrrec de professionals del gremi.

El consistori de Moià preveu presentar aquest dijous, a les 7 de la tarda, el nou espai de l'ateneu La Pólvora amb una festa inaugural. Durant la inauguració, hi haurà música, pica-pica i parlaments a càrrec de les autoritats de l'Ajuntament i dels joves que han participat en el camp de treball. Per acabar, es realitzarà l'entrega de diplomes.

L'ateneu és un espai destinat a l'articulació de la xarxa juvenil moianesa per tal de cohesionar i oferir els recursos necessaris perquè el jovent participi d'una forma activa en el municipi.