Nombrosos veïns de Santpedor han participat aquest dimecres en la celebració de la festa de Santa Anna, la festa major petita del poble. La caminada popular fins a l´esplanada de Santa Anna de Claret, on s´ha fet una missa i un esmorzar de germanor han estat els actes centrals d´una festa que ja va començar ahir al vespre amb el lliurament de la bandera de Santpedor al Club Recreatiu.

La meteorologia d'aquest dimecres ha acompanyat els més d'un centenar de participants al pelegrinatge d'aquest matí des de l'ermita. El Club Recreatiu ha portat la bandera del poble i hi ha hagut coca i xocolata pel camí. A Santa Anna s'hi ha sumat un munt de gent més i s'ha sentit un nou repic de campanes amb el campaner Jordi Espinalt.

Dimarts ja es van fer els primers actes. El ball de Sant Jaume, la renovació dels vots a Santa Anna, el toc de flabiol dels segadors de Santpedor, el lliurament de la bandera de la vila al Club Recreatiu, el repic de campanes i la mostra de cultura popular amb Castellers de Santpedor, Picarols, Geganters, Bous de Foc, l Colla sardanista Aires d'Or i la coral d´avis de Ca l´Arola.