L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages millorarà la zona esportiva del camp de futbol i el seu entorn. Amb aquestes obres, els esportistes del FC Fruitosenc i de l'Escola de futbol gaudiran d'unes instal·lacions més adequades i que tripliquen el seu espai.

L'edifici de l'equipament que actualment allotja el bar, la sala de juntes, la consergeria i la sala d'infermeria es redistribuirà per tal de tenir un recinte molt més funcional. En aquest edifici, de 224 m2, s'hi distribuiran 3 despatxos, un magatzem, un gimnàs, la infermeria, la consergeria, una sala de juntes i una sala audiovisual. Aquesta millora comportarà eliminar els actuals barracons de l'escola de futbol per tal d'ubicar-los en aquest nou edifici.

El nou bar del camp de futbol s'aixecarà a la zona on actualment hi ha el berenador amb taules, cadires i zona de pícnic. En aquest nou espai s'hi construirà un bar amb terrassa exterior on es podrà accedir des de dins del recinte esportiu i des de l'exterior, fora de l'horari del camp de futbol. En aquest espai també és previst construir-hi una zona de jocs infantils de temàtica futbolística.

Millores d'accessibilitat

Pel que fa a les millores d'accessibilitat, a la zona del camp, se sectoritzaran els espais entre els diferents edificis per tal que només puguin tenir-hi accés el personal del club i els jugadors. També es construirà un nou accés adaptat al camp de manera que el trànsit d'usuaris sigui pel passadís existent entre el camp de futbol i el de futbol 7.

Quant a l'exterior del recinte, s'urbanitzarà el camí que connecta el Camí Torrent Fonteta amb la part inferior que dóna al camp de futbol i també el camí lateral al camp de futbol 7, que donarà accés de mercaderies a la zona del nou bar. També està previst pavimentar de nou la pista exterior.