Sant Salvador de Guardiola ha acomiadat una concorreguda Festa Major, que ha encertat amb les novetats que presentava, i l´Ajuntament ja preveu repetir-les l´any que ve.

Han estat quatre dies de festa, i amb una bona participació que va destacar especialment en els actes de divendres i diumenge, que enguany allargava el programa fins al vespre quan normalment s´acabaven al migdia. Es va fer amb un berenar-sopar amb acompanyament musical i la instal·lació d´un tobogan aquàtic al pavelló, que ha estat una de les grans sorpreses «per l´expectativa que ha tingut entre petits i grans», explicava ahir l´alcalde, Albert Miralda, fent balanç de la festa.

També destacava l´èxit de participació, en aquest cas entre infants i joves, a la festa Holi de divendres, que també ha tingut una bona resposta «i voldríem repetir» l´any que ve.

Més enllà d´aquestes dues novetats, la festa major d´enguany ha consolidat el corretasques de divendres al vespre, i ha repetit l´èxit entre les activitats i concerts per al jovent, com també en les tradicionals demostracions de tala de troncs (i enguany també d´un cotx). Així mateix, s´estrenava un concurs d´instagram, «que ens ha col·lapsat», amb més de 300 fotos de les quals ara s´haurà d´escollir la guanyadora, i per primer cop es convidava els veïns a presentar-se per ser el pregoner del 2018. El guanyador es donarà a conèixer al setembre.