Castellbell i el Vilar va donar ahir el tret de sortida a la festa major, que s'allargarà fins al dimarts 15 d'agost. Aquest any, el fil conductor és el mar mediterrani i sota el lema Un mar d'il·lusions es proposa un programa d'actes amb activitats per a tots els públics en què l'aigua i la cultura mediterrània tindran un pes important.

Les renovades instal·lacions de la piscina municipal esdevindran un dels escenaris destacats del programa d'actes. Un concurs de karaoke, un taller de sorbets i una classe de cuina per a infants són algunes de les activitats que es fan aquesta setmana a la piscina, on divendres al matí hi haurà jornada de portes obertes amb jocs aquàtics.

Divendres, també es farà el pregó de la festa, a càrrec de l'historiador local Joan Valls i la Nit Jove tidnrpa la presència del DJ Oscar Nadal. El popular correaigua arribarà diumenge al carrers Joaquim Borràs i Camí del Puig. La festa de colors Party Holi Summer i l'espectacle De rem i de vela, a càrrec de l'Esbart Dansaire Santvicentí ,a les 10 de la nit, a la plaça Lluís Companys acabaran de completar l'oferta d'activitats del cap de setmana. Dilluns hi haurà caminada popular i correfoc i el dimarts la festa es tancarà amb havaneres.