Navarcles es troba immersa des de divendres passat en els actes de la festa major, però serà a partir de demà fins dimarts que viurà el principal gruix d'activitats. La Fira Nen, de diumenge, i la Vi Croquet, de dilluns, són dues de les activitats destacades.

Demà divendres, al matí, la residència Ibada se suma als actes de la festa amb un joc per equips formats per treballadors, residents, famílies i voluntaris. A la tarda hi haurà el Xoricitos, amb tapes i ball flamenc. I, a la nit, el Consell de Joves organitza un concert a la fresca amb el grup Gertrudis en la gira dels 15 anys.

Dissabte, entre els actes hi ha el concurs de paelles, la recuperació de la cursa de 10 km, cinema a la fresca i cercatasques. Diumenge serà el dia, entre altres propostes, de la Fira Nen. Durant tot el dia al parc Marcel·lí Monrós es faran tallers i activitats relacionats amb els sentits, que és la temàtica d'enguany. També hi haurà inflables, tobogans d'aigua, llits elàstics i una zona per als més menuts. Una exposició, el correaigua, ball i el Frikibingo són altres de les propostes de diumenge.

Dilluns es farà la novena edició del Vi Croquet, un maridatge de vins i croquetes elaborades per restauradors del poble. També s'aposta per una festa Holi, amb música i colors; i es recuperen els monòlegs, entre altres activitats. Dimarts, darrer dia de la festa, hi haurà escacs, ballada de gegants, espectacle infantil, ball amb Jordi Soler i partit de futbol entre el Navarcles i l'Avià. A la nit es clourà la festa amb castell de focs i l'espectacle Revista Catalana.