La Festa Alternativa de Navarcles, la FAN, aposta en el seu segon any de vida per fer un salt qualitatiu musical, i el concert d'aquest dissabte serà protagonitzat pel grup bagenc Sherpa, que també inclourà Els Arreplegats i la formació de música electrònica SuperComputer. A més, la festa trasllada l'escenari a la plaça Aguilar, al mig del nucli antic, amb la clara idea de dotar el poble d'una festa popular a l'aire lliure.

Amb el lema «Desfibril·la Navarcles» , l'organització vol «reanimar el poble i fer-lo sortir de la letargia» i que «els veïns puguin tornar a sentir que és festa major quan passegin pels carrers més cèntrics de la població, massa vegades buits perquè la majoria d'actes oficials es traslladen als afores».

A banda dels concerts i la botifarrada popular a la plaça Aguilar, dissabte també es farà el recuperat Humor Amarillo, al Llac, que en aquesta ocasió incorpora proves per a menors de 18 anys. Diumenge hi haurà un vermut, dinar popular i música a la font dels Sobreixidors.