Un jutjat d'Igualada ha condemnat a 4 mesos de presó l'acusat d'atacar amb un ganivet, el 28 de juliol passat, una parella d'Agents Rurals que intentaven aturar-lo per identificar-lo com a sospitós de provocar un incendi a Manresa.

El fiscal sol·licitava inicialment per a l'acusat, Manuel R.P., una pena de 6 mesos per un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat. Finalment va reconèixer els fets i es va pactar la pena.

El cas va passar el 28 de juliol quan es va declarar un conat d'incendi a la carretera C-37, al terme municipal de Manresa. Diversos testimonis presencials van donar una descripció de l'autor als Agents Rurals, i unes hores després uns agents degudament identificats i uniformats van localitzar el sospitós a la mateixa car-retera, ja al terme d'Òdena, circulant amb bicicleta. Van tractar de donar-li l'alto per identificar-lo diverses vegades, però el sospitós en va fer cas omís. Quan van aconseguir aturar-lo va treure un ganivet de 12 centímetres de full i el va esgrimir contra els agents. Poc després va arribar una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que havia estat requerida pels Agents Rurals, i va ser detingut.