Jocs de taula, inflables, un tobogan d'aigua, tallers de tota mena i espais especials per als més menuts van ser algunes de les activitats del Fira Nen de la Festa Major de Navarcles que es va fer ahir durant el matí i fins al vespre al parc Marcel·lí Monrós. Enguany estava dedicat a la temàtica dels sentits.

El certamen s'ha convertit en un dels actes que ja s'han tornat imprescindibles en la programació de la festa major navarclina, que, tot i que va començar el dissabte 5 d'agost, aquest cap de setmana i fins dimarts, viu les seves activitats principals.

A més del Fira Nen, ahir es va inaugurar una exposició de pintura de l'artista Joaquim Falcó, que es podrà veure fins a l'11 de setembre a l'espai cultural El Coro. També hi va haver correaigua al carrer Pau Claris, ball i el Frikibingo.

Per a avui s'han programat, entre altres activitats, una volada d'estels i una festa Holi. Dimarts serà un dels dies destacats de la Festa Major de Navarcles, amb ballada de gegants seguida de vermut, música i castell de focs, a les 10 de la nit, a la Planota.