Montserrat reunirà experts en ufologia d'arreu del món en un congrés el setembre

Les conferències tractaran sobre espiritualitat, ovnis i persones contactades

15.08.2017 | 07:22
L´Ésser d´Atacama serà exposat al públic durant el congrés

Montserrat acollirà els dies 19, 20 i 21 de setembre un congrés internacional d'ufologia, que reunirà una vintena d'estudiosos d'arreu del món en avistaments i contactes d'ovnis i espiritualitat.

Es tracta del primer congrés d'aquestes característiques que se celebra a l'estat espanyol, i és obert a tot el públic que vulgui assistir a les conferències, d'una hora de durada cadascuna que es faran en horari de matí i de tarda durant els tres dies. Entre altres qüestions, es parlarà de les diverses tipologies d'ovni que hi ha, d'experiències de persones contactades, d'espiritualitat, d'híbrids humans, del llenguatge light, dels Crop Circles i del Secret Space Program.

El congrés serà conduït pel periodista català Josep Guijarro, i tindrà la presència d'ufòlegs, investigadors i professors de renom internacional, que faran les conferències en castellà i en anglès (amb servei de traducció simultània). El primer dia del congrés, per exemple, els conferenciants seran el periodista i escriptor Sebastià d'Arbó i el doctor australià Michael Salla, conegut per la seva experiència en política internacional, resolució de conflictes i política exterior nord-americana.

De cara al dia 20 destaca la presència del mexicà Jaime Maussan, periodista i investigador que s'ha centrat en els camps de la denúnsia social i mediambiental, i també en la ciència i la cerca de vida intel·ligent fora del nostre planeta. Aquell mateix dia, també hi participarà el nord-americà Corey Goode, que a l'edat de només 6 anys va ser reclutat a través d'un dels programes MILAB per parlar de la seva experiència en el món de les abduccions militars. Finalment, entre els conferenciants del tercer dia destaca la presència del periodista espanyol Enrique de Vicente, especialitzat en temes científics i paranormals, i que entre altres coses va dirigir la revista intrernacional Año Cero.


Entrades de fins a 750 euros

Les entrades per assistir al congrés ja es poden adquirir posant-se en contacte amb l'organització a través de la pròpia web, i els preus varien en funció dels atributs de cada categoria,

Les més barates són les de la categoria júnior, que costen 150 euros i només són per a menors de 22 anys, i es limiten a l'accés a les conferències i a uns auriculars per a les traduccions.

També hi haurà el tiquet estàndard, de 250 euros; el d'or, que en costa 400; i el de luxe, de 750 euros, que inclou seients a primera fila, allotjament durant el congrés, els àpats, els auriculars i transport especial.


S'exposarà l'Ésser d'Atacama

Durant els tres dies del congrés, l'organització exhibirà a Montserrat l'Ésser d'Atacama, un suposat alienígena d'uns 15 centímetres de llargada. L'espècimen va ser descobert l'any 2003 en una vella salitrera al desert d'Atacama. Estava envoltat d'un pany de color blanc i subjectat amb una cinta de color violeta, i va ser adquirit per l'Institut d'Investigació i Estudis Exobiològics (IIEE), que n'analitza els orígens.

El congrés internacional d'ufologia de Montserrat serà una oportunitat única per poder veure aquest espècimen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema