Montse Andreu treballa a Cal Muntada, un forn de pa situat a Mura. L'establiment subministra els seus productes a altres botigues del poble. Les pastes i les coques s'elaboren de forma artesanal. És un dels pocs serveis d'alimentació al municipi.

Quan es va obrir el forn, quin escenari presentava Mura respecte de les visites foranes?

Fa quinze anys que el forn funciona. Des del primer dia que vam obrir, els segons residents han voltat sempre pel poble. Solen ser persones que s'estableixen aquí generació rere generació. El turisme, però, fa dos anys que va augmentar.

Actualment, qui proporciona més guanys al forn?

El forn viu del turisme. La nostra temporada alta es concentra entre l'agost i el desembre. Durant l'agost arriben els segons residents, i al desembre, molts turistes, ja que per les festes de Nadal s'organitzen activitats. Però durant els mesos de febrer i març el poble està buit. Tot i que els visitants del cap de setmana ajuden a tirar endavant el negoci.

El forn també subministra els seus productes a les altres botigues de queviures del poble.

Sí, i es multipliquen durant els mesos més forts. A vegades el poble s'omple de massa gent i els Mossos han de tallar la carretera.